piektdiena, 2010. gada 21. maijs

Visi ceļi ved uz privātīpašumu

Tātad, vakar bija superīgs nakts pārgājiens no Murjāņiem līdz Siguldai, kam nevajadzēja būt nekam sarežģītam, stopējot turp paveicās ļoti ātri un noķērām mašīnu, ko vadīja Raivis Dzintars, kas bija ļoti jauki, jo ar viņu varēja ļoti interesanti parunāt, kamēr viņš mūs aizveda līdz murjāņiem. Tad tur sanāca neliela nesaprašanās ar galamērķiem, bet nu beigās tas tika atrisināts un mēs devāmies tā pa īstam ceļā. Sekojām maršutam, kas bija kaut kādā bukletā, līdz tas noveda pie ļoti interesanta secinājuma - kartē ir celiņš, kuru nekas nepārtrauc, bet realitātē tur bija zīme - Privātīpašums, nikns suns....
Nu labi dodamies atkal kkādu ceļu un atkal tas pats. Ja godīgi tad tas ir ļoti neforši, ka tie privātīpašumi ir sacelti tā, ka nav iespējams iet pa gaujas krastu, jo nav ievērots tas 5m likums, ka jābūt 5m no krasta brīviem priekš parastiem cilvēkiem.

Nu jā, šodien bija pēdējais zvans, es nebiju neko gulējis un dzēris brenguli, tā kā to es nogulēju, tad pagulēju busā uz vecāķiem. BET TAD!!! TAD es atklāju peldēšanās sezonu, jo ūdens bija superīgs un man tik ļoti gribas atkal peldēties, laikam rīt tas izdosies :)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru