svētdiena, 2010. gada 16. maijs

Šī diena ir tik jauka, tai sekos vēl daudzas tādas

Es nezinu pat kur sākt. Piektdiena bija super, jo varējām skatīties hokeju uz datora ekrāna, naktī pastaigāties pa mežu un rāpties pāri žogam, saprotot, ka mēs esam atstājuši cilvēku pie kā bijām ciemos mājās gandrīz vienu uz vairāk kā 2h, bet mēs atvainojāmies un šķiet, ka bija labi. Tad rīts bija tik fantastisks, jo spīdēja saule, bija silts un mēs varējām staigāt pa zālīti un sauļoties un gulšņāt.
Tad sestdienas vakarā bija muzeju nakts, aizgājām uz barona muzeju, kur dabūjām tēju, Una dabūja ķērpi un mēs skatījāmies Ilgu Reiznieci, kura spēlēja vijoli ar bērnu ansambli, tas bija ļoti forši. Tad pa lietu devāmies uz Lietišķās mākslas muzeju, un tad jau pavisam stipri lija, man kedās bija pietiekoši daudz ūdens, lai ar to apgādātu nelielu āfrikas ciemu, bet mēs tomēr nonācām spīķeros, galerijā Kim?.
Pēc tam mēs atcerējāmies, ka Rocabilly spēlē "Rūsa" un tur mums arī bija jābūt, nu neko, bijām, rūsa atkal dzēra un sāka spēlēt vēlu, bet dažas dziemsas noklausījāmies, kas bija jauki. Tad Zviedru Augstskolā bija ļoti interesanti kapoeiras demonstrējumi, un tad ģeniāli fantastisks orķestris, kas spēlēja arī Master Of Puppets... :D
Tad aizgājām pie Ivara, kur mēs ļoti ātri atlūzām ne pārāk mugurai veselīgās pozās, bet drīzi pamodāmies un devāmies uz īsto gultas vietu - matracis uz zemes, kas ir nežēlīgi ērts.
Un jā šodien bija mežaparks, kas rullē, atradu daudz jaukas vietas, kur nebiju bijis un vispār mežaparks ir super. Un vispār dzīve ir super.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru