sestdiena, 2010. gada 8. maijs

Mošpiti ir jauki

Hehe, nupat tā KĀRTĪGI izārdījos pie Tumora un PND, kreisais plecs sāp diezgan smagi un piere arī forši atdauzīta, bet tas bija tā vērts. Jo galu galā mošpiti ir forši, tajos piedalās tie, kas vēlās un tie kas nevēlās no malas var vērot smieties par to, apbrīnot to, varbūt iesaistīties, jo lai gan tas izskatās nežēlīgi brutāli patiesībā jau nav tik traki. Protams, var gūt traumas, kā jau visur, bet nu traumas parasti aprobežojas ar dažāda veida sasitumiem un plēsumiem, bet nu kas nopietns ir ļoti ļoti reti, jo mošpitos valda sava kultūra, ja kāds nokrīt to visi ceļ augšā, ja kāds grib tikt ārā viņu mierīgi izlaiž. Tas ir jauki. Un pats foršākais ir to darīt pie skatuves un lekt cilvēkos, jā, bet ja skatuve ir 20cm augsta, tad tas ir ekstrēmi, bet nu daži to darīja un tas izskatījās forši un viņus ķert arī bija jautri.
Visforšākie mošpiti tomēr ir brīvdabas festos, vo tur notiek nopietnas lietas, apļveida mošpiti, parastie mošpiti, nāves siena!!!
Novēlu katram, kas ne reizi nav bijis mošpitā vai pat nezina īsti, kas tas ir, paskatīties apakšā esošo video un padomāt, vai kaut reizi dzīvē to nebūtu forši pamēģināt, jo mēdz tač teikt, ka viss dzīvē jāpamēģina kaut vienu reizi, kādēļ ne mošpits.

Peace out
~AZ


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru