trešdiena, 2011. gada 5. oktobris

Pārdomas par gaumi, vienādību un laimi

Gaumes ir dažādas, vienam patīk māte, vienam meita, kādam kleita, bet Japāņiem skolnieču apakšveļa. Reizēm gan gribētos, lai visiem būtu vienāda domāšana, nebūtu dažādu stilu un visi būtu jauki orveliski vergi. Galu galā tas atvieglotu dzīvi. Nebūtu vēlmes izārdīt seju kaimiņu sašam, jo viņa Tuc Tuc ir skaļāks par Tavu Tuc Tuc un jūs abi nespējat vienoties kura sintizētā melodija ir labāka. Tāpat nebūtu metāla cūku... un vispār cilvēki būtu saticīgāki. Vienīgi mūziku šā vai tā vajadzētu, jo cilvēki gribētu dziedāt, tad kas būtu tā ģeniālā lieta, ko visi varētu klausīties? Ja godīgi, tad Tuc Tuc, jo tur būtu tik monotoni ritmi, ka cilvēki sāktu aizmirst par savu individualitāti, un atdzīstiet, tas draņķis ir lipīgs.
Ar apģērbu nebūtu problēmas, visiem vispraktiskāko vienkāršāko, varbūt nemācamies no āmišiem, bet no armijas. Armijām parasti ir praktiski apģērbi.

Patiesībā šis ir uzsaukums mūsu valdībai. Ja vēlaties izbeigt cilvēku nesaskaņas valstī - Padariet visus vienādus... Mani padomi ir tikai sākums es jums pastāstu sarežģītāko daļu, ar tādu sīkumu kā naudas sadale Jūs taču tiksiet galā.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru