pirmdiena, 2013. gada 16. septembris

Seksa Blogs

Latvijā sen nav bijusi neviena seksa blogere. Laikam visām hlamīdija traucē rakstīt. Bet daba nemīl tukšumu, it īpaši seksa jomā (es esmu tik gudrs). Tāpēc nolēmu aizpildīt šo caurumu (es tak esmu smieklīgs) ar savu neatsveramo viedokli.

Sekss pirmajā randiņā?

Pavisam noteikti, jo kā labāk var likt vīrietim saprast, ka tieši Tu esi tā unikālā puķīte, kura pārvērtīs viņa dzīvi no pelēkas bedres, kurā trūkst krāsu, pilnīgā varavīksnē. Skaties uz to šādi - Tev taču patīk banāni? Nu tu taču neskaties uz banānu līdz tas paliek brūns un mīksts. Nē, Tu ēd banānu kamēr tas ir ciets un dzeltens. Tad pielieto šo pašu loģiku ar savu vīrieti. Tikai atceries, no zaļiem banāniem var gadīties vēdera problēmas ;)

Kā panākt, lai vīrietis ir uzticīgs?

Ir dažādi varianti, vienkāršākais ir lateksa kostīms, kurā ietērtpa Tu dziedi Marsljēzu, kamēr sit savu vīrieti ar pātagu. Pēc šādām izklaidēm viņam vairs neviena cita neliksies interesanta. Vai arī otrs variants - esi interesanta, tā, lai viņš negrib krāpt, bet nu izvēle Tavās rokās.

Kādas rotaļlietas iegādāties, lai uzlabotu gultas dzīvi?

Pirmkārt, atceries, ka visiem vīriešiem ir izteikti Eidipa kompleksi, kuri noved pie tā, ka viņi grib seksu ar savu māti, tas nozīmē to, ka mīklas rullis un/vai puķains priekšauts ir tas, ko Tev vajag, it īpaši, jo pareizas formas mīklas rulli var izmantot kā prostatas stimulātoru, lai sniegtu savam vīrietim neaizmirstamāko orgasmu kāds ir iedomājams. Ja vēlies, lai Tev sniedz papildus baudu neaizmirsti par Elektras kompleksu. Tu taču gribēji savu tēvu?

Ko darīt ja mans vīrietis masturbē?

Pirmkārt, Jums ir nepieciešama nopietna saruna par lomām jūsu attiecībās. Viņš kā vīrietis atņem Tavu lomu, kas ir apmierināt viņu. Šis ir viens no tiem gadījumiem, kad der atcerēties feminisma pamatprincipu, ka mēs visi esam vienādi un šinī gadījumā, varbūt viņš domā, ka Tev palīdz, bet tā tas nav, viņš apspiež Tavu sievišķību, jo ir šovinistisks cūka.

Ko darīt, ja man ir aizdomas, ka mans vīrietis 'laiž' pa kreisi?

Atceries, tas ir ļoti nopietns uzticības pārkāpums, Tu paļāvies, ka viņš būs uzticīgs, bet viņš savu desiņu ieliek svešos kāpostos. Es, principā, atbalstu monogāmiju, bet šajā gadījumā viņš sāka pirmais. Ej un atrodi pirmo izskatīgo basketbolistu un tad jau skaties, kas notiks.


Es ceru, ka šī kolona kādam/ai noderēs, no sirds sniegti padomi, lai uzlabotu partnerattiecības un veicinātu demogrāfisko situāciju valstī.

Droši iesūtiet vēl jautājumus, ja sakrāsies gana daudz, tad tie tiks atbildēti nākamajā seksa blogā.

3 komentāri: