svētdiena, 2013. gada 8. septembris

Karojam?


O, sveiki! Alkoholisma galvenais mīnuss ir tāds, ka teksts dubultojas un ir grūti uzrakstīt inteliģentu domu, kad klaviatūra izskatās pēc Pentagona raķešu palaišanas konsoles.
Runājot par raķešu palaišanu, kā patīk trešā pasaules kara potenciāls? Varbūt tomēr jāatgriežas pie alkoholisma, tad vismaz būtu vienalga, bet pacik mana iekšēja balss ir sākusi aktīvi mani apsaukāt neķītros vārdos būs vien jāpaliek skaidrā un jāmēģina saprast cik liela jēga ir šobrīd iebrukt Sīrijā. Jo no vienas puses ir skaidrs, ka ne jau aiz lielas cilvēkmīlestības ASV grib pamētāt raķetes Sīrijas virzienā, galu galā lētāk būtu vienkārši uztaisīt modificētu versiju Angry Birds. Tanī pašā laikā Obama un viņa padotie un priekšnieki nav pilnīgi vienšūņu smadzeņu īpašnieki. Viņi labi saprot, ka šībrīža ģeopolitiskā situācija pasaulē ir pietiekoši saspīlēta, lai viens nepareizi veikts solis novestu pie tādas uguņošanas, ka Ušakova apamaksātie salūti šķistu kā sērkociņa aizšķilšana vējā.
Ievērojiet interesantu sakritību, tikko kā sākās visa ballīte Sīrijā viena cita skaļi rejoša valsts ar viegli vajprātīgu līderi apklusa. Tik tiešām sen nav nekas dzirdēts no Dienvidkorejas mazā brāļa ar autismu - Ziemeļkorejas. Vai tiešām Kim Jong Uns ir beidzot nācis pie prāta? Gan jau ka nē, bet šobrīd pasaules attieksme pret viņu ir kā pret mazu bērnu, kurš sēž piedirstos autiņos - nav mans sīkais, lai smird tālāk.
Bet manas smadzenes darbojas augstākā līmenī. Es domāju, ka viss nav tik vienkārši un visi šie konflikti ir mākslīgi radīti, lai novērstu mūsu domas no galvenās problēmas, kas apdraud visu nākotni un cilvēces mentālo un fizisko veselību. Tik tiešām, es runāju par faktu, ka Amerikāņi ir sasodīti samaitāti - http://www.cracked.com/quick-fixes/the-7-most-baffling-porn-trends-across-united-states/

Starp citu, ir tik smieklīgi, ka dienvidos viņiem patīk melnādainās.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru