piektdiena, 2010. gada 16. jūlijs

Spontānā aizdegšanās

Hmm, vakar bija jauki paārdīties ar savējiem, atceroties agrāko sastāvu, bet tāpat nenožēloju, ka aizgāju, jaunais projekts lēnām sāk pieņemt formu un varbūt drīz jau sāks darboties, kad tiks atrasts katlu dauzītājs.

Kāpēc tāds virsraksts? Jo vakar es sapratu cik ļoti spontānas idejas var uzlabot vakaru. Jo tad, kad es 10os vakarā aizgāju uz jauno klubu ACCO ar cerību tur padejot un sapratu, ka tur nav mūzikas tagad un dizains ir diezgan atbaidošs, es domāju, ka drīz došos mājās, bet pēc satikšanās ar dažiem cilvēkiem, radās ideja pabazarēt parkā, kas pārvērtās par savdabīgu patiesība vai risks, pēc tam nonācām JPA birojā, un tieši, kad jau izgājām no tā, lai dotos mājās notika atklāsme - Mums ir ūdens pīpe, tā arī visa nakts tika aizvadīta ietīta ūdenspīpes dūmos un hiperventilējoties, jo ogle bija kaut kāda dabīgā, kas nu galīgi nedabiski negribēja degt. Tādēļ arī pamanijos iedzīvoties ļoti smagās galvas sāpēs, kuras mani atteicās pamest pat tad, kad pamodos 12os no rīta mājās :).
Un tad es sapratu vēl vienu lietu, cilvēks, kurš izgudroja/atklāja/saprata (izvēlies pareizo) iboprofēnu ir pelnījis Nobela balvu un visas pārējās iespējamās balvas, nevaru aprakstīt cik daudz reiz labāk jutos, kad divas 400mg tabletes bija noslīdējušās manī un sāka savu iedarbību.

Bye for now, nezinu, kādi ir mani tagadējie plāni, bet pacik atestāts kabatā būtu laikam jāatrod augstskola tagad :D

1 komentārs:

  1. dabīgās oglītes vienmēr ir ļoti ilgi iededzināt, jo tās ir ļoti blīvas, un tieši šī iemesla dēļ tās arī tik lēni izdeg. ;D

    man patīk Tava nakts.

    AtbildētDzēst