pirmdiena, 2014. gada 17. februāris

Spaiss Girls


Šeit ir jauna ziņa - Sabiedrība ir garlaikota!
Šeit ir veca ziņa - Sabiedrībai reti, kad ir taisnība!

Tātad, izklaidējamies bloķējot "legālo narkotiku" bodes, tas labi. Mēsls vien ir, taču tas rada ļoti bīstamu precedentu. Brīdī, kad sabiedrība pati ņem likumu savās rokās tas pazūd no policijas un valdības tvēriena. No vienas puses var teikt, ka pēdējie divi minētie ļoti maz ir darījuši lietu labā, taču tagad apstājamies un apdomājamies. Es piedāvāju divus scenārijus.

1) Valdība un polcija turpina nodarboties ar ko nodarbojas līdz šim, kas ir pakāpeniska vielu pievienošanu aizliegtajam sarakstam un gada līdz divu laikā šīs vielas tiek nodzītas pagrīdē, kur tā vai tā cilvēku lielākais vairākums izvēlēsies citas alternatīvas (tas ir mans pieņēmums)

2) Mūsu aktīvie pilsoņi turpina dedzināt, bloķēt, aplīmēt. Policija kādu brīdi to ignorē, līdz pāris iestāžu darbinieki kļūst gana gudri un sāk sūdzēt dažādās tiesās. Un tad sākas dārgas tiesas prāvas, kuru rezultātā aizliegšana iekavējas kamēr atrisinās visas sačakarētās legālas lietas.

Ir ļoti liela iespēja, ka es absolūti runāju no pakaļas, taču jā tā patiešām ir, ka šis teksts nenāk no manas mutes, tad varētu piebilst pavisam subjektīvus divus vārdus saistība ar potenciālajiem līķīšiem no spaisa - Dabiskā Atlase

3 komentāri: