ceturtdiena, 2010. gada 11. februāris

Manuprāt labākās iphone spēles.

Touchgrind - Ļoti interesanta spēlīte, kurā Tu ar ar pirkstiem vadi skrituļdēli, skats ir kā no pēdām :D tātad pirksti ir kājas, nav pārāk daudz triku ir tikai viens līmenis, bet labs laika kavēklis.

Dexter - Jā spēle, kas bāzēta uz populāro seriālu. Spēle seko pirmās sezonas notikumiem un ir ērti vadāma. Kas ir ļoti pozitīvi ir tas, ka visi dialogi ir labi ierunāti un arī tēli izskatās labi.

Crazy Machines - Datorspēles iphone versija, nav daudz ko teikt, ļoti ļoti interesantas puzles, kuras ir diezgan grūti atrisināt, bet kad tas tomēr izdodas tiekt gūta diezgan liela bauda :)

Enigmo - Līdzīga Crazy Machines, lielākā atšķirība ir tas, ka tu nevis būvē kaut kādas Rube Goldberg stila mašīnas, bet gan mēģini saliet ūdeni vai kaut kādu tamlīdzīgu substanci atbilstošas krāsas trauciņos pareizos leņķos un vietās novietojot dažādus objektus.

Playman Track and Field - Playman olimpiskās spēles interesanti un skaists dizains.

Spēles visas ir iespējams iegādāties iTunes. Un ja nu galīgi nevar atļauties tad eksistē tāda adrese kā: http://idownloads.ru/

Bet atcerēties, ka lejupielādēt nelegālas spēles ir uz jūsu pašu sirdsapziņas.

PS, man bija slinkums meklēt linkus uz visām spēlēm, bet googlējot vajadzētu viegli atrast.

2 komentāri:

  1. Dīvaini, bet man tā īsti nepatika neviena no tevis nosauktajām spēlēm, vienīgi Crazy machines neesmu mēģinājis.

    Mani favorīti šobrīd ir Azkend, Spider, Cartoon-Wars, GD Swarm, Geo Defense, Angry Birds. UsaRiva, Tiki Totems, Durak, Star Hogs, Soosiz.

    Atceros toreiz arī ieteicāt man idownloads.ru , bet nu jau esmu uzgājis arī vairākas labas adreses. Ja interesē kāda no spēlēm vari uzsist skypā, aizsūtīšu.

    AtbildētDzēst
  2. nja šitais arī labs
    http://www.e-castig.com/index.php?r=7v7P

    AtbildētDzēst